Zgodovina 

Podjetje VOBO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Začelo se je z enim zaposlenim v manjši stavbi z manjšim skladiščem, toda podjetje je pričelo hitro rasti. Skozi leta se je naš obseg in razvoj povečeval, tako da sedaj zaposlujemo osem ljudi, prodajamo več kot 2000 ton izdelkov letno, naše regalno skladišče je povsem sodobno opremljeno. Poslujemo z manjšimi mesarijami kot tudi z največjimi podjetji v Sloveniji, ki se ukvarjajo z mesno industrijo.
 
Ukvarjamo se z dodatki, aditivi in začimbnimi mešanicami za živilsko industrijo, predvsem mesno. Z lastno distribucijo in z blagom iz zaloge skrbimo, da naši kupci naročeno blago dobijo v najkrajšem možnem času. Ponujamo kvalitetno blago za sprejemljivo ceno. Z vzpostavljenim notranjim nadzorom, na podlagi načel sistema HACCP, zagotavljamo zdravstveno ustreznost oziroma varnost živil v vseh fazah prometa z živili.
V okviru notranjega nadzora imamo vpeljan sistem sledljivosti. Trudimo se, da naš kupec postane zadovoljen poslovni partner. Pomagamo tudi s tehnološkim svetovanjem, saj imamo za to usposobljen lasten kader.
Povezani smo s proizvodnim podjetjem Prava AROMA d.o.o. Za nas proizvajajo, mešajo in pakirajo aditive in začimbne mešanice. S tem imamo možnost, da zadovoljimo vsakega kupca posebej.
Svojo prodajo širimo na tuje trge, saj imamo vizijo postati prepoznaven in vodilen dobavitelj aditivov in začimbnih mešanic v širši regiji.
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi
mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij »